Tapahtumakalenteri – Osallistu ja vaikuta Espoossa

Kalenteriin kirjataan tapahtumia Espoon kaupungin ja muiden toimijoiden julkaisuista. Voit rajata sisältöä alueen mukaan.
Valitse alue:
KaikkiEspooSuur-EspoonlahtiSuur-MatinkyläSuur-TapiolaSuur-LeppävaaraVanha-EspooSuur-KauklahtiPohjois-Espoo
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Keski-Espoon asukasilta: Puhutaan kaupunkiympäristöstä!

15.11.2023 klo 16.00 - 19.00

Millaista kaupunkia Keski-Espooseen on suunnitteella? Tervetuloa tutustumaan ajankohtaisiin kaavoihin ja tapaamaan alueesi kaupunkisuunnittelijoita sekä päättäjiä Entressen kirjastoon ke 15.11. klo 16–19.

Asukasillassa voit kysyä ja keskustella Espoon keskuksen, Kuurinniityn, Kaupunginkallion, Muuralan, Karvasmäen, Gumbölen, Nupurin, Vanha-Nuuksion, Karhusuon, Ämmässuon, Kolmperän ja Siikajärven kaupunginosien kaavoituksesta.

Tilaisuudessa puhutaan myös koko Keski-Espoon tulevaisuuden näkymistä ja Espoon yleiskaavan 2060 etenemisestä.

Tapahtuma on messutyyppinen, eli voit piipahtaa paikalla koska tahansa klo 16-19 välillä. Suurin osa kolmituntisesta tapahtumasta on vapaata kiertelyä pisteillä, joissa kaupungin työntekijät esittelevät ajankohtaisia suunnitelmia ja vastaavat kysymyksiin.

Voit jututtaa tilaisuudessa alueen kaavoittajia, kaupunkisuunnittelun päättäjiä ja johtajia sekä Espoon osallisuustyön tekijöitä. Tarkemmat tiedot tilaisuudessa esillä olevista kaavoista täydennetään tähän tapahtumailmoitukseen.

Kuninkaantien lukiolaiset pitävät buffetia, jossa myydään kahvia ja pientä purtavaa tilaisuuden ajan. Tuotot menevät koulun opiskelijakunnan hyväksi. Tervetuloa herkuttelemaan!

Tilaisuuden ohjelma:

Klo 16:00 Tilaisuus alkaa ja keskustelupisteet aukeavat. Vapaata tutustumista ajankohtaisiin kaavoihin ja juttelua päättäjien ja kaupunkisuunnittelijoiden kanssa

Klo 17:00 – 17:40 lyhyt yhteinen info alueen kehityksestä, ajankohtaisista kaavahankkeista ja kuulumiset käynnissä olevasta yleiskaavatyöstä

Noin klo 17:40 Vapaa juttelu kaavoituksesta ja päättäjien ja asiantuntijoiden tapaamiset eri pisteillä jatkuvat

Klo 19:00 Tilaisuus päättyy

Mistä on kyse?

Kaupunkiympäristön alueelliset asukasillat ovat uusi messutyyppinen tapahtuma, joissa voi omaan tahtiin tutustua ajankohtaisiin kaavoihin.

Lisätietoja tapahtumasta:
Tuuli Aaltio, tuuli.aaltio@espoo.fi,
+358 40 6369012

Tiedot

Päivämäärä:
15.11.2023
Aika:
16.00 - 19.00
Tapahtumaluokat:
,
Kotisivu:
https://www.espoo.fi/fi/tapahtumat/espooevents:agfgvynexa

Tapahtumapaikka

Entressen kirjasto

Järjestäjä

Kaupunkiympäristö
Voit lähettää ehdotuksia kalenteriin lisättävistä tapahtumista osoitteeseen asukkaiden.espoo@gmail.com.